POROCNO CVETJE IN DEKORACIJA
Kako izbrati rdeco nit poroke?

Vse se nanasa na izbrano lokacijo in izbor porocnega stajlinga. Na karakter obleke vedno izberemo tocno doloceno cvetje, ki se zrcali v vseh cvetlicnih dekoracijah. Torej stil in cvetje sta enaka. Glede cvetlicenja pa je odvisno od zelja, kolicine in zadanega proracuna. Danes cvetlicne dekoracije spremljajo detajli, ki si morajo biti po stilu sorodni in z njimi oplemenitijo videz. Pari, ki se odlocijo za naso izvedbo cvetlicnih dekoracij, jim detajle ( vaze, svecnike, okvirje, napise, ogledala, podstavke, lucke, stojala, konstrukcije,

 

umetne dekoracije, umetno cvetje, dekorativne dodatke,... ) brezplacno posodimo. Lahko jih tudi najamete, v kolikor boste cvetje izdelovali sami. Svet cvetlicnih dekoracij ne pozna meja. Nas moto je nic ni nemogoce in nedosegljivo. Pri izvedbi vase porocne pravljice Vam bomo z veseljem prisluhnili in veseli bomo, ce nas za morebitne informacije kontaktirate. Za carobnost nepozabnega dne pridemo, pripeljemo in uredimo kjer koli in kakrsen koli koticek v Sloveniji, Avstriji,Italiji in Hrvaski.

 
flowers&deco-porocnepravljice.jpg

Cvetlicna in dekorativna galerija

 

KONTAKTIRAJ NAS

Ce imate kakrsno koli vprasanje, vas prosimo, da najprej pregledas nasa najpogostejsa vprasanja (klikni tukaj). V primeru, da odgovora niste dobili se obrnite na nas. Z veseljem vam bomo pomagali.


Naslov

Gubceva ulica 6
3000 Celje, Slovenia

Telefon

+386 41 797 146

Email

info@porocnepravljice.com

Odpiralni cas

Ponedeljek - Petek: 10:00 - 17:00
Sobota: 9:00 - 12:00
Nedelja: Zaprto