KAKO POTEKA NAKUP ALI
IZPOSOJA OBLEKE?

infographic-slo.png

1. Termin

Termin za poskusanje oblek lahko rezerviras na nasi spletni strani na povezavi spodaj. V koli-kor hitro smo dosegljivi ti posredujemo datum na katerega se oglasis v nas salon v Celju.

2. Proba obleke

Sledi 2 urna proba obleke, ki se zaracuna 20.00 €. Ne skrbi ne gledamo na stoparico, z veseljem ti bomo posvetili nekaj minut vec, tako da bos nad svojo izbiro resnicno zadovoljna. V kolikor se odlocis za nakup ali izposojo se znesek probe steje kot akontacija.

3. Predhodna rezervacija

V primeru, da pri nas najdes svojo pravljicno obleko, lahko obleko predhodno rezerviras pri kateri se uposteva 200.00 € akontacije. Pri rezervaciji ni pomembno koliko dni ali mescev prej rezerviras.

4. Sivanje po meri

Kasneje sledi sivanje po meri. Nasa sivilja poskrbi, da vsak kroj stoji kot vlit na tebi, bodoci nevesti.

5. Ponovna proba

Nekje 2 tedna pred poroko naredimo ponovno probo izbrane porocne obleke, da je lahko tako nevesta kot sivilja prepricana, da kroji stojijo tako kot bi morali.

6. Prevzem in Vracilo

Prevzemi oblek so v ponedeljek, torek ali sredo pred porocnim dnem. V primeru, da je bila obleka izposojena sledi vracilo obleke v ponedeljek po poroki. Ce je obleka ob vracilu poskodovana se po pregledu zaracuna popravilo glede na postorjeno skodo (150.00 € max)