porocnepravljice8.jpg

O NAS


Nasa pot se je pricela pred 16 leti, ko sem odprla v centru Celja svoj ustvarjalni koticek. Najprej sem se posvecala samo cvetlicnim dekoracijam, kasneje pa sem svojo ljubezen do ustvarjanja nadgradila s porocno in svecano modo. Skozi leta izkusenj in zeljo da zagovarjam inovativnost in kvaliteto, strmim po vedno svezih trendih tako v porocni floristiki, dekorativnem programu in modi. Najpomembnejse nam je prisluhniti nevesti, prijazno in odkrito svetovanje, ter izpolnitev njenih zelja. Na zalogi imamo vec kot 90 razlicnih modelov, visoko kakovostnih porocnih oblek in prav toliko vecernih ali maturantskih oblek,

za vsakrsni okus, poleg tega pa jih tudi dodelujemo ali spreminjamo. Na izbiro imamo tudi obleke za nosecnice in za zenske z mocnejso postavo. Poleg zenskih oblek in cvetja nudimo tudi cevlje, nakit, modne dodatke, kravate in metuljcke, naprsne sopke, vabila, zahvale, tancice. V kolikor imate svojega florista in potrebujete program za izpolnitev vasih zelja, se pri nas lahko tudi najame steklena, kovinska, keramicna galanterija. Kot so vaze, kelihi, svecniki, stojala, table, vintage dodatki, umetno cvetje, ze izdelane dekoracije itd. Poklicite nas in se dogovorite za poizkusnjo, veseli bomo vasega obiska.

 

NASA PONUDBA


porocnepravljice.jpg

POROCNE OBLEKE

porocnepravljice20.jpg

CVETJE IN DEKORATIVNI IZDELKI

porocnepravljice11.jpg

DODATKI

porocnepravljice.jpg

VECERNE IN MATURANTSKE OBLEKE

 

OBLIKOVALCI

Zate smo izbrali razlicne blagovne znamke, razlicnih razredov, tako da so nasi produkti dostopni vsem cudovitim bodocim nevestam. Nasa trgovina ponuja kreacije Morilee, Madaline gardner NYC, Cosmobella, Demetrios, Ronald Joyce, Agnes, Victoria Jane, Orea Sposa in Bianco Evento.


KAKO POTEKA PROCES
NAKUPOVANJA PRI NAS?

Imas vprasanje? Klikni spodaj in izvedi odgovore na najpogosteje zastavljena vprasanja.


NOVA KOLEKCIJA 2018

Kolekcija porocnih oblek 2018 vam prinasa nekaj najelegantnejsih, najlepsih in sodobnih porocnih oblek vasih sanj. Linija oblikovalca vkljucuje razlicne porocne obleke, od klasicnih stilov do boho ali letnika. Vsaka obleka ima povsem osupljive podrobnosti, kot so cudovite cipke ali kristalno vezane vezice. Bodi moderna in elegantna nevesta z nasimi velicastnimi porocnimi oblekami.

 

STOPITE V STIK Z NAMI

Ker je porocna obleka bistveni del vasega velikega dne, priporocamo, da rezervirate termin v nasem porocnem salonu Porocne pravljice za pokusanje oblek. Smo samo en klic smo stran.