Cart 0
wedding-janette-51.jpg

 O NAS

 

“Skozi leta izkušenj in željo, zagovarjamo inovativnost
in kvaliteto ter strmimo po vedno svežih trendih tako v poročni
floristiki, dekorativnem programu in modi.”

Naša pot se je pričela pred 17 leti, ko sem odprla v centru Celja svoj ustvarjalni kotiček. Najprej sem se posvečala samo cvetličnim dekoracijam, kasneje pa sem svojo ljubezen do ustvarjanja nadgradila s poročno in svečano modo. Skozi leta izkušenj in željo, da zagovarjam inovativnost in kvaliteto, strmim po vedno svežih trendih tako v poročni floristiki, dekorativnem programu in modi. 

Najpomembnejše nam je prisluhniti nevesti, ji nuditi prijazno in odkrito svetovanje, ter izpolnitev njenih želja. Obiščite nas ali pa se naročite za pomerjanje kar na naši spletni strani. Veselimo se vašega obiska.

 
 

NAŠE BLAGOVNE ZNAMKE

 
znamke.png
 
 

POSKRBIMO ZA DOŽIVETJA

Ko pride do izbire poročne obleke, so dnevi lahko še kako stresni. V našem salonu poskrbimo za udobje in doživetje ob iskanju vaše pravljične obleke.

VISOKOKAKOVOSTNI PRODUKTI IN ZNAMKE

Zate smo izbrali različne blagovne znamke, različnih razredov,
tako da so nasi produkti dostopni vsem čudovitim bodočim nevestam.

PRODUKTI NA PRODAJ IN ZA IZPOSOJO

Naše izdelke večinoma dajemo v najem, lahko pa jih tudi kupite. Poleg ženskih oblačil in cvetja nudimo tudi čevlje, nakit, modne dodatke, povabila, zahvalne karte in tančice. V kolikor imate svojega florista in potrebujete program za izpolnitev vasih želja, se pri nas lahko tudi najame steklena, kovinska, keramična galanterija. Kot so vaze, kelihi, svečniki, stojala, table, vintage dodatki, umetno cvetje, že izdelane dekoracije itd.

ŠIVAMO IN DODELUJEMO

Pri nas vsako obleko tudi skrbno dodelamo glede na ustrezne mere in želje naročnika.

PLUS VELIKOSTI

Ponujamo več kot 100 različnih modelov visokokakovostnih oblek, med njimi tudi obleke za materinstvo in obleke plus velikosti.

 
PP-banner.jpg

NAŠA POSLOVALNICA

 

Naslov

Poročne pravljice, Veronika Ekart Kovačević s.p.
Mariborska cesta 214,
3211 Škofja Vas, Slovenija


Odpiralni čas

Ponedeljek - Petek: 10:00 - 17:00
Sobota: 9:00 - 12:00
Nedelja: Zaprto