O NAS

Nasa pot se je pricela pred 16 leti, ko sem odprla v centru Celja svoj ustvarjalni koticek. Najprej sem se posvecala samo cvetlicnim dekoracijam, kasneje pa sem svojo ljubezen do ustvarjanja nadgradila s porocno in svecano modo. Skozi leta izkusenj in zeljo da zagovarjam inovativnost in kvaliteto, strmim po vedno svezih trendih tako v porocni floristiki, dekorativnem programu in modi. Najpomembnejse nam je prisluhniti nevesti, prijazno in odkrito svetovanje, ter izpolnitev njenih zelja. Na zalogi imamo vec kot 90 razlicnih modelov, visoko kakovostnih porocnih oblek in prav toliko vecernih ali maturantskih oblek, za vsakrsni okus, poleg tega pa jih tudi dodelujemo ali
spreminjamo. Na izbiro imamo tudi obleke za nosecnice in za zenske z mocnejso postavo. Poleg zenskih oblek in cvetja nudimo tudi cevlje, nakit, modne dodatke, kravate in metuljcke, naprsne sopke, vabila, zahvale, tancice. V kolikor imate svojega florista in potrebujete program za izpolnitev vasih zelja, se pri nas lahko tudi najame steklena, kovinska, keramicna galanterija. Kot so vaze, kelihi, svecniki, stojala, table, vintage dodatki, umetno cvetje, ze izdelane dekoracije itd. Poklicite nas in se dogovorite za poizkusnjo, veseli bomo vasega obiska.

Kako izbrati rdeco nit poroke?
Vse se nanasa na izbrano lokacijo in izbor porocnega stailinga. Na karakter obleke vedno izberem
tocno doloceno cvetje, ki se zrcali v vseh cvetlicnih dekoracijah. Torej stil in cvetje so enaki. Zelje para glede cvetlicenja pa je odvisna od njunih zelja, kolicine in zadanega proracuna. Danes cvetlicne dekoracije spremljajo detajli, ki si morajo bit po stilu sorodni in oplemenitijo njegov videz.
Pari ki se odlocijo za mojo izvedbo cvetlicnih dekoracij, jim detajle ( vaze, svecnike, okvirje, napise,
ogledala, podstavke, lucke, stojala, konstrukcije, umetne dekoracije, umetno cvetje, dekorativne
dodatke,... ) brezplacno posodimo. Se jih pa da tudi najeti, v kolikor boste cvetje izdelovali sami.
Svet cvetlicnih dekoracij ne pozna meja, moj moto: "Nic ni nemogoce in nedosegljivo".
Pri izvedbi vase porocne pravljice Vam bom z veseljem prisluhnila in vesela bom, ce me za morebitne informacije kontaktirate. Za carobnost nepozabnega dne pridemo, pripeljemo in uredimo kjer koli in kaksen koli koticek v Sloveniji, Avstriji, Italiji in Hrvaski.