Cart 0
VERONIKA-IVO.jpg

NOVA KOLEKCIJA 2019

 

Kolekcija porocnih oblek 2019 vam prinasa nekaj najelegantnejsih, najlepsih in sodobnih porocnih oblek vasih sanj. Linija oblikovalca vkljucuje razlicne porocne obleke, od klasicnih stilov do boho ali letnika. Vsaka obleka ima povsem osupljive podrobnosti, kot so cudovite cipke ali kristalno vezane vezice. Bodi moderna in elegantna nevesta z nasimi velicastnimi porocnimi oblekami.

Kolekcija 2019

 
porocne-pravljice.jpg
 

PRODAJA IN IZPOSOJA OBLACIL TER DODATKOV


V naši trgovini lahko hkrati uredite več stvari za poroke in formalne priložnosti. Ponujamo več kot 90 različnih modelov visokokakovostnih poročnih oblek in enako količino večernih in maturitetnih oblek za vsak okus. Tudi mi jih spreminjamo! Ponujamo tudi izbor oblek za materinstvo in plus velikosti. Poleg ženskih oblačil in cvetja nudimo tudi čevlje, nakit, modne dodatke, kravate in metulje, bučke, povabila, zahvalne karte in tančice.

 

NAJBOLJ MODEREN
POROCNI SALON V SLOVENIJI

Naše podjetje deluje v Sloveniji, Avstriji, Italiji in na Hrvaškem.

porocni-salon-porocne-pravljice.jpg

STALNA PONUDBA
NASIH IZBRANIH PRODUKTOV

 
weddingdresses.jpg

POROCNE OBLEKE

shoes_porocnepravljice.jpg

DODATKI

flowers&decoration.jpg

CVETJE IN DEKORATIVNI IZDELKI

porocnepravljice.jpg

VECERNE IN MATURANTSKE OBLEKE

 
 

VELIKA ODPRODAJA

maturantskih in vecernih oblek

Oglej si produkte

 
pp.jpg
 

NASE NEVESTE

Z veseljem bi vase sanje spremenili v obleko, morda v cvetlicno ali porocno dekoracijo. Smo izredno pocasceni, kadar nam stranke zaupajo tako veliko nalogo, biti del njihovega najbolj posebnega in carobnega dne. Ce ste nosili naso obleko ali ce je bilo nase okrasje del vasega porocnega dne, bi radi videli vas pregled in nekaj fotografij! Lahko nam jih posljete na nas e-postni naslov info.porocnepravljice.com, ki jih bomo z veseljem delili se med preostale bodoce neveste. Medtem si lahko oglejte komentarje nasih precudovitih nevest spodaj:

 
 

NAJPOGOSTEJE ZASTAVLJENA
VPRASANJA

Pripravili smo vprasanja, ki nam jih zastavljajo nase zveste stranke. V kolikor imas kakersno koli vprasanje ga lahko poisces na spodnji povezavi, v kolikor pa odgovora tam ne najdes nas prosim kontaktiraj. Veseli bomo, da ti lahko pomagamo.

 
porocne-pravljice-nejc-fon-photography-6.jpg
 
 
 

Sledi nam

 
wedding-janette-64.jpg